Terug naar overzicht

Royaal feestje aan Onderwijsboulevard

Met het oog op Koninginnedag is het feest dit keer omgedoopt tot The Royal Edition. Veel oranje en kroontjes dus. Eén van de acts die de organisatie wist te strikken, is de vrouwelijke dj Sjeazy Pearl, alias The Mohawk. Verder moeten mannen als  Santos Suarez, K! Castillo en Funky Deluxe de voetjes van de vloer krijgen.

Bier: een euro

De flat opent haar deuren om 21.30 uur. Om meteen in de feeststemming te komen krijg je het eerste uur twee drankjes voor de prijs van één. De rest van de avond tik je een euro af voor bier of fris. Toegangskaarten voor het feest kosten vijf euro en zijn verkrijgbaar op nummer 153 van de flat. Aan de deur zijn bezoekers, mochten er nog kaarten beschikbaar zijn, acht euro kwijt. Surf voor meer informatie over het feest naar www.onderwijsboulevard.nl. [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?