Terug naar overzicht

Terpstra nog twee jaar bij Inholland

‘De huidige Raad van Toezicht, onder voorzitterschap van Henk Breukink, acht een bestuurswisseling ongewenst nu de hogeschool zich in een fase bevindt die vraagt om bestuurlijke stabiliteit en continuïteit’, meldt de hogeschool in een persbericht.

In februari startte personeel van de school al een petitie waarin Terpstra werd opgeroepen te blijven.

Puinruimer

Terpstra, voormalig voorzitter van de HBO-raad, trad in november 2010 aan als puinruimer bij de geplaagde hogeschool. Die lag onder vuur vanwege twijfelachtige afstudeerroutes. Later bleek een aantal opleidingen onder de maat.

Terpstra moest als interim-voorzitter het tij keren en een nieuw bestuur samenstellen. Aanvankelijk was hij voor een jaar benoemd. Dat werd al verlengd met een half jaar. [MdV/HOP]

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?