Terug naar overzicht

De ideale Oranje-elf van Avans

Afvallers

Traditiegetrouw peilt Punt bij ieder WK of EK de mening van de 25.000 bondscoaches op Avans. Hoofdonderdeel daarbij is het samenstellen van het ideale Oranje-elftal. Kon je dinsdag de hele dag nog kiezen uit alle 36 spelers van de voorlopige selectie, dat aantal is inmiddels teruggebracht tot 27. Afvallers als Urby Emanuelson, die gisteren populair was voor de linksbackpositie, kunnen niet meer worden opgesteld.

Naast het selecteren van je eigen EK-elftal, kun je op deze site ook voorspellen welke land Europees kampioen wordt, tot welke ronde Nederland reikt en welke Europese speler de topscorerstitel binnensleept. De redactie heeft het geklokt, in totaal ben je ongeveer twee minuten kwijt met invullen.

Sportzomer

De resultaten uit deze enquête kun je over ruim een week terugvinden in Punt09, die 24 mei verschijnt. De op één na laatste editie van dit studiejaar staat in het teken van de komende sportzomer. Naast het EK Voetbal is er aandacht voor evenementen als de Tour de France en de Olympische Spelen.

Klik hier om jouw favoriete Nederlands Elftal in te vullen en te voorspellen welk land Europees Kampioen wordt. [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?