Terug naar overzicht

Duurzaam isolatiemateriaal in opkomst

Het Oosterhoutse bedrijf is onderdeel van de Knaufgroep. Met meer dan 5000 medewerkers is Knauf Insulation wereldwijd actief in meer dan 35 landen en met 30 productielocaties is zij een van de grote spelers in de isolatiemarkt.

Mooie woorden
Knauf Insulation heeft haar beleid toegespitst op duurzaamheid en draagt zorg voor maatschappelijk verantwoorde productie. Maar hoe zorg je ervoor dat het niet alleen bij mooie woorden blijft maar dat het structureel in de bedrijfsstrategie wordt opgenomen?

Op deze vraag geeft Céline Lustig antwoord. Ze is marketingmanager en heeft al vijftien jaar werkervaring op dit gebied, waarvan zes jaar bij Knauf Insulation. Tijdens de avond is ook tijd voor discussie en een rondleiding door de fabriek.

Het bedrijfsbezoek is ook toegankelijk voor leden van het Marketinggenootschap. Kijk voor meer informatie op de website van het Strategengenootschap. [SD]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?