Terug naar overzicht

Gratis kaartjes voor Gers Pardoel in W2

Doorbraak

Gers Pardoel was een paar jaar geleden nog totaal onbekend, maar nu toert hij door heel Nederland (en Vlaanderen) als succesvol rapper. Hij brak door toen hij samen met The Opposites het liedje ‘Broodje Bakpao’ maakte, voor de tv-serie New Kids. Met zijn single ‘Ik neem je mee’ scoorde Gers Pardoel later een nummer 1-hit. In april nam hij nog twee 3FM Awards mee naar huis en deze zomer staat hij op zo ongeveer elk festival.

Wil jij Gers Pardoel live zien optreden? Zijn concert is op vrijdag 18 mei om 20.00 uur in W2, hét podium voor (pop)muziek in Den Bosch. In ruil voor het gratis bijwonen van dit concert, word je achteraf gebeld door een Punt-redacteur om je oordeel te geven over de show en de zaal, voor een artikel in de Punt-krant. Maakte de rapper er een beetje een knalshow van? Was het een mooie zaal? Hoe was de sfeer?

Mail!

De eerste twee studenten die naam en mobiel telefoonnummer mailen naar punt@avans.nl krijgen de vrijkaarten, dus wees er snel bij! [LJ]

UPDATE: De kaartjes zijn vergeven! Maar het concert is nog niet uitverkocht: via W2.nl kun je nog kaartjes kopen.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?