Terug naar overzicht

Meegenieten van het Breda Jazz Festival

Het Breda Jazz Festival is een van de oudste en bekendste jazzfestivals van Nederland. Al sinds 1971 vindt het jaarlijks plaats in de binnenstad van Breda en trekt het rond de 250.000 bezoekers.
Dit jaar is er weer een vol programma met muziek in verschillende jazzstijlen en aanverwante muzieksoorten, zoals Blues, Latin, Jump ’n Jive en Zydeco. Er zijn onder andere optredens te zien van zangeres Catherine Russel en de Franse funkgroep CQMD.

Voordelen

De organisatie van het festival zoekt nog verkeersregelaars en sfeerbeheerders. Je krijgt er niets voor, maar volgens medeorganisator en Avansmedewerker Bart Wouters, zitten er genoeg voordelen aan vast. ‘Je kunt de hele dag meegenieten van de sfeer, muziek en drukte.’ Ook zegt hij dat je samenwerkt met een enthousiaste en grote groep vrijwilligers, waardoor je nieuwe mensen leert kennen.

Het is niet nodig om alle dagen beschikbaar te zijn. De werktijden zijn donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 02.00 uur. Op zondag van 12.00 tot 19.00 uur. De organisatie maakt groepen, waardoor je die uren niet allemaal volmaakt. Voor eten en drinken wordt gezorgd.

Wil je als vrijwilliger helpen op het festival? Meld je dan bij Roland Kompier Produkties door te bellen naar 040-2455277. [JP]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?