Terug naar overzicht

‘Meer plekken waar je rustig kunt leren’

Nina Lommers is een tweedejaarsstudent aan de Academie voor Financieel Management in Den Bosch.

Waarom wil jij in de AMR?

‘Het lijkt mij een leuk om invloed te hebben op bestuurlijke beslissingen binnen Avans en daarmee een handje te helpen om te zorgen dat de school nog beter wordt. Ik denk dat er veel te leren valt en het lijkt me een leuke ervaring.’

Heb je ervaring met medezeggenschap?

‘Nee, ik heb geen ervaring met medezeggenschap.’

Wat zou jij willen veranderen bij Avans?

‘Wat ik onder andere graag zou ik willen veranderen is dat er meer werkplekken zijn en plekken zijn waar je rustig kunt leren en aangenaam kunt zitten. Verder zou ik ook veranderingen willen zien bij de kantine, zoals meer keuze.’

Waarom moeten studenten op jou stemmen?

‘Studenten moeten op mij stemmen, omdat ik graag mee wil denken met studenten en ervoor wil zorgen dat het studeren voor iedereen aangenaam is.’ [AR]

Tot en met 31 mei kunnen alle Avansstudenten hier een stem uitbrengen op de kandidaat van hun keuze. Hier vind je een overzicht val alle kandidaten.

Lees ook:

Nick Hegeman, Academie voor Marketing en Business Management, Breda: 'Een stem op mij is een stem op doen'

Anne Derks, Small Business en Retail Management, Den Bosch: 'Opleidingen aanpassen aan wensen student'

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?