Terug naar overzicht

‘Opleidingen aanpassen aan wensen student’

Waarom wil jij in de AMR?

‘Omdat ik denk onze school goed te kunnen vertegenwoordigen door onder andere de meningen door te geven van studenten die ik nu al kan peilen door mijn deelname aan de opleidingscommissie.’

Heb je ervaring met medezeggenschap?

‘Jazeker, zoals eerder vernoemd zit ik de opleidingscommissie. Daarnaast maak ik deel uit van de activiteitencommissie van sociaal cultureel centrum Myllesweerd (Mill) en ben ik lid van carnavalsvereniging De Foekepot waar ik verschillende activiteiten organiseer voor jeugd van 0 tot 18. Daarnaast bemoei ik me actief met de lokale voetbalclub waar ik me met name inzet voor het vrouwenvoetbal.’

Wat zou jij willen veranderen bij Avans?

‘Ik zou binnen Avans graag zien dat de opleidingen scherper worden aangepast op de wensen en verwachtingen van de student.’

Waarom moeten studenten op jou stemmen?

‘Wanneer ik ergens aan begin, wil ik het zo goed mogelijk doen. Ik wil me namens de studenten van Avans Den Bosch dan ook inzetten om studies binnen Avans zo veel mogelijk aan te passen aan de wensen van iedereen!’ [AR]

Tot en met 31 mei kunnen alle Avansstudenten hier een stem uitbrengen op de kandidaat van hun keuze. Hier vind je een overzicht val alle kandidaten. 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?