Terug naar overzicht

Stel je favoriete Oranje-elftal samen!

Voorlopige selectie

Traditiegetrouw peilt Punt bij ieder WK of EK de mening van voetballiefhebbers op Avans. Hoofdonderdeel daarbij is het samenstellen van het ideale Oranje-elftal, waarbij je kunt kiezen uit alle 36 spelers uit de voorlopige selectie. Vooral de linksachterpositie zal daarbij een bron van discussie worden, nu vaste vleugelverdediger Erik Pieters geblesseerd is afgehaakt.

Naast het selecteren van je eigen EK-elftal, kun je op deze site ook voorspellen welke land Europees kampioen wordt, tot welke ronde Nederland reikt en welke Europese speler de topscorerstitel binnensleept. De redactie heeft het geklokt, in totaal ben je ongeveer twee minuten kwijt met invullen.

Sportzomer

De resultaten uit deze enquête kun je over ruim een week terugvinden in Punt09, die 24 mei verschijnt. De op één na laatste editie van dit studiejaar staat in het teken van de komende sportzomer. Naast het EK Voetbal is er aandacht voor evenementen als de Tour de France en de Olympische Spelen.

Klik hier om jouw favoriete Nederlands Elftal in te vullen en te voorspellen welk land Europees Kampioen wordt. [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?