Terug naar overzicht

Wie is jouw favoriete docent?

Sommige docenten weten je zelfs de meest ingewikkelde lesstof haarfijn uit te leggen, krijgen het voor elkaar om hun studenten ieder college opnieuw te inspireren, hebben een luisterend oor, staan altijd voor je klaar, zijn grappig, bevlogen en intelligent. Een docent die voor jou simpelweg het verschil maakt. Bedank die docent door hem of haar op te geven voor de verkiezing van Docent van het Jaar.

Stem!

Het laten meestrijden van jouw favoriete docent is nu nog eenvoudiger. Mailen hoeft niet meer. Studenten kunnen voortaan in een minuutje dit formulier invullen. Je docent opgeven, kan tot uiterlijk 19 juni. Op 28 juni maakt de redactie bekend wie Docent van het Jaar 2012 is geworden.

Houd deze website in de gaten voor nieuws en updates rondom de verkiezing. [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?