Terug naar overzicht

Wie wordt de Avansdocent van het Jaar?

Komt de Avansdocent van het Jaar opnieuw uit Breda? Of gaat de beker in 2012 eindelijk weer eens naar Den Bosch? Misschien mengt Tilburg zich dit jaar in de strijd. De redactie heeft al van elke locatie stemmen binnen, de race ligt dus nog helemaal open.

Stem!

Vind jij een docent zo leuk, inspirerend, briljant, aardig of motiverend dat je het wel van de daken wil schreeuwen?  Studenten die een docent willen nomineren, kunnen een e-mail sturen naar punt@avans.nl. Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken Zet daarin welke docent je nomineert en waarom, welke opleiding je zelf doet en natuurlijk je naam. E-mailen kan tot 19 juni. Op 28 juni maakt de redactie bekend wie Docent van het Jaar 2012 is geworden.

Houd deze website in de gaten voor nieuws en updates rondom de verkiezing. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?