Terug naar overzicht

AKV|St. Joost reikt jaarprijzen uit

Donderdagmiddag is in Den Bosch de uitreiking van de Lucasprijs 2012 en vrijdagmiddag wordt in Breda de Sint Joostpenning 2012 uitgereikt, voor de twee beste afstudeerders van deze lichting kunstenaars. Aan beide prijzen hangt een geldbedrag van 2.500 euro, beschikbaar gesteld door respectievelijk de gemeente Den Bosch en de gemeente Breda. Een professionele jury bepaalt de winnaars.

Startschot

De twee prijsuitreikingen zijn meteen het startschot voor de eindexpo 2012. De eindexposities van AKV|St. Joost zijn te bezichtigen van 30 juni tot en met 4 juli, van 11.00 tot 17.00 uur. Elk jaar komen vele belangstellenden het eindwerk van een nieuwe generatie kunstenaars bewonderen. Dat zijn niet alleen mensen uit het culturele veld, maar ook geïnteresseerde stadsbewoners.

De kunstacademie in Breda ligt aan de Beukenlaan 1 en in Den Bosch is het aan de Onderwijsboulevard 256. Iedereen is welkom. [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?