Terug naar overzicht

Avansmedewerkers gratis naar de film

Het laatste nummer van Punt van dit studiejaar is volledig gericht op medewerkers en zij krijgen dan ook de kans om volgende week een avondje voor niks naar de bioscoop te gaan. Op de agenda staat bijvoorbeeld de film De rouille et d’os, de nieuwe film van Jacques Audiard (Un Prophète) met Marion Cotillard in de hoofdrol. Ook draait Moonrise Kingdom met Bruce Willis als sullige sherrif.

  
Gebeld 

In ruil voor de gratis film word je achteraf gebeld door een Punt-redacteur om je oordeel te geven over de voorstelling, de zaal en de sfeer voor een artikel in de Punt-krant. Was de film een aanrader? Hoe was de bioscoop?

De eerste medewerker die naam en (mobiel) telefoonnummer mailt naar punt@avans.nl krijgt de vrijkaarten, dus wees er snel bij! [SW]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?