Terug naar overzicht

Avansstudent onderweg naar Oekraine

Support
Het legioen gaat richting Oekraïne om het Nederlands elftal te ondersteunen. Na de nederlaag gisteren tegen Duitsland kunnen onze jongens wel wat extra support gebruiken tijdens de laatste groepswedstrijd van Oranje tegen Portugal.

De Oranje Trophy vertrekt vanaf het Olympisch Stadion in Amsterdam richting Charkov. Na het EK zullen ze via de Noordkaap – het noordelijkste puntje van het Europese continent waar de zon nooit ondergaat – naar Londen reizen om de Nederlandse deelnemers aan de Olympische Spelen aan te moedigen.

Derde editie
De eerste keer, in 2008, reed de Trophy van Amsterdam naar de Olympische Spelen in Beijing. In 2010 werd het continent Afrika doorkruist om na bijna 20.000 kilometer aan te komen in Kaapstad tijdens het wereldkampioenschap voetbal.

Kijk hier voor meer informatie, andere teams en de route van Oranje Trophy. Je kunt Dick van Hooff en zijn teamgenoten volgen via hun website. [SD]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?