Terug naar overzicht

Eindexamenfilms St. Joost in Chasse Cinema

De studenten van de Akademie voor Kunst en Vormgeving|St. Joost studeren deze zomer af op Animatie of Audiovisuele Vormgeving (AV) in Breda. De animatiefilmpjes zijn allemaal rond de vijf minuten. Tussen de AV-producties zitten ook langere films. Alle drie de zalen van Chassé Cinema worden gebruikt. Bekijk hier het gedetailleerde programma.

Herkansing

Voor wie woensdagmiddag niet kan, is er een herkansing om de films te zien. Van 30 juni tot en met 4 juli opent de kunstacademie aan de Beukenlaan in Breda haar deuren voor het grote publiek voor de algemene eindexpo. Alle afstudeerwerken zijn dan te zien, inclusief die van Animatie en AV.

Chassé Cinema ligt aan de Claudius Prinsenlaan 8 in Breda. De eerste filmvertoning op 27 juni begint om 13.00 uur en de middag eindigt rond 17.45 uur. De entree is gratis, maar reserveren is wel slim. Mail naar docent Jeroen van de Korput: jpj.vandekorput@avans.nl. [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?