Terug naar overzicht

Jay Hardway winnaar Battle of the DJ’s

De strijd tussen Heiblom, vierdejaarsstudent Management, Economie en Recht in Den Bosch, en NHTV-student Mika Di Mare ging de afgelopen weken lang gelijk op. In totaal zijn er op Facebook meer dan 1.300 stemmen uitgebracht op de dj's.

Battle of the Bands

De Battle of the DJ's is afgelopen, maar de Battle of the Bands is nog in volle gang. Welke band met Avansstudenten mag optreden op het HBO Intro Festival? Wordt het Jacuzzi met daarin Cher Werner, vierdejaarsstudent International Business & Management Studies of Blackhill Bandits, de band met onder andere drie studenten Communication & Multimedia Design? Je kunt nog stemmen op Facebook tot aanstaande donderdag 12.00 uur. [AR]

Bekijk en beluister hier een gedeelte van het optreden van Jay Hardway tijdens de Battle of the DJ's:

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?