Terug naar overzicht

Geldbedrag voor scriptie over ISAE 3402

Zekerheid

Steeds meer bedrijven besteden delen van hun activiteiten uit aan een serviceorganisatie. Het doel van een ISAE 3402 assurance rapport: zekerheid geven over de kwaliteit van de interne beheersing tot betrouwbaarheid van financiele rapportages.  

De studenten Bedrijfseconomie Janne van de Boel en Kelly Fijnaut deden hun onderzoek voor de adviesorganisatie ConQuestor. Voor hun opdrachtgever verworven de studenten kennis om uitbesteding met de (nieuwe) systematiek van ISAE 3402 te borgen.  
 
Janne en Kelly hebben onder meer in kaart gebracht of deze borging voor de publieke sector relevant kan zijn. Ook hebben de studenten onderzocht in hoeverre ConQuestor een rol kan spelen bij verwezenlijking ervan.

2.500 euro

Volgens de jury is het afstudeerrapport van grote toegevoegde waarde voor het werkveld. De studenten mochten een bedrag van 2.500 euro in ontvangst nemen. Daarnaast is de scriptie vanuit de opleiding voorgedragen voor de Avans Afstudeerprijs 2012. [SD] 

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Prijs voor goedkoop auto's recyclen 06-07-2012

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?