Terug naar overzicht

Hamburgers en familiefoto’s op eindexpo

Verdeeld over de begane grond van het gebouw aan de Onderwijsboulevard zijn alle afstudeerwerken uitgestald van de studenten van Autonome Beeldende Kunst, Illustratie en Grafische Vormgeving. Veel werk is toegepast, gemaakt voor echte opdrachtgevers. Opdrachtgevers zoals Sire (de stichting voor ideële reclame), enkele muziekfestivals en de campagnesite hetnieuwewerken.nl.

McDonalds

Maatschappelijk engagement is er ook. Grafisch ontwerper Jules Aerts maakte zogenaamd “reclameposters” voor McDonalds. Maar in plaats van promotie voor de producten van de fastfoodgigant staan daar kreten op als ‘Serving heart attacks’ of ‘Serving liver damage’ naast een foto van een hamburger.

Nog tot en met woensdag is iedereen welkom aan de Onderwijsboulevard 256 om alle afstudeerwerken te komen bewonderen. De expo is open van 11.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis. [LJ]

Kijk op Facebook voor meer foto's van de expositie.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?