Terug naar overzicht

Punt gaat er even tussenuit

Het eerste papieren nummer van studiejaar 2012-2013 verschijnt op donderdag 16 augustus en wordt naar alle eerstejaarsstudenten verstuurd. In dit introductienummer geven Avansstudenten tips aan eerstejaars, zetten we de hotspots in de Avanssteden op een rijtje en blikken we vooruit op de introductiekampen.

Magazine!

In september zal het eerste reguliere nummer van Punt voor 2012-2013 verschijnen. En dat wordt een speciaal nummer. Punt maakt namelijk de overstap naar een magazine. De afgelopen maanden zijn de eerste stappen daartoe al gezet achter de schermen en de redactie kan niet wachten om op 20 september het eindresultaat met alle Avansstudenten en –medewerkers te delen. In het magazine komen nieuwe rubrieken, er is meer aandacht voor beeld, maar ook een aantal oude successen zullen in een gerestylede vorm hun plaats krijgen. 

De redactie wenst iedereen voor nu een prettige vakantie! [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?