Terug naar overzicht

Veel dj-geweld op HBO Intro Den Bosch

Feestdj

Om de boel om 17.30 uur een beetje op te zwepen, doet de organisatie een beroep op FeestDJRuud. De dj heeft met ‘Gas op die lollie’ momenteel een hitje, maar is toch vooral een graag geziene gast op festivals vanwege zijn aanstekelijke stijl van draaien. Hij maakt rond 19.00 uur plaats voor Jacuzzi. De winnaar van de Punt/HBO Intro Battle of the Bands heeft de meest uiteenlopende covers in haar repertoire: van Anouk en Rihanna tot Peter Koelewijn.

Iets voor negen uur is het de beurt aan de echte publiekstrekkers. Het trio Shermanology is hard op weg om uit te groeien tot een van Nederlands betere dance-acts. Dankzij Afrojack hebben ze met ‘Can’t stop me’ een megahit te pakken. Die heeft Quintino sinds vorig jaar al op zijn cv staan. De afsluitende act voerde samen met Sandro Silva in 2011 de Top 40 aan met ‘Epic’.

Nieuwe locatie

Eerder werd al bekend dat het HBO Intro Festival Den Bosch voor het eerst in zijn historie niet op de Markt wordt gehouden. In een poging meer publiek te trekken verhuist het circus naar de Onderwijsboulevard. Het plein van het Koning Willem 1 College, 100 meter van Avans, fungeert dit jaar als decor voor het jaarlijkse introfeestje. [CT]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Nieuwe locatie HBO Intro Festival Den Bosch 06-07-2011

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?