Terug naar overzicht

Andre Kuipers gastspreker op Avans

ESA-astronaut Kuipers is Nederlands tweede astronaut en de eerste Nederlander die twee ruimtevluchten heeft gemaakt. Zijn laatste vlucht aan boord van het internationale ruimtestation ISS duurde 193 dagen.

Op 3 oktober geeft hij één van zijn eerste openbare lezingen tijdens de conferentie ’24 HOURS OF INSPIRATION’ in Den Bosch.

Thema's

De centrale thema’s van de conferentie, die op 3 oktober begint in Den Bosch en op 4 oktober wordt afgesloten in Breda zijn; duurzaam innoveren, veiligheid, ondernemen en innovatie in zorg en welzijn. In een format, geleend van TedX, komen alle vier de thema’s terug.

De conferentie vormt een onderdeel van Avans200. Daarin wordt stilgestaan bij het tweehonderd jarig bestaan van een van de voorgangers van de hogeschool. Kijk op www.avans200.nl voor meer informatie. [AR]

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?