Terug naar overzicht

Intro Midas in het teken van sprookjes

De honderd studenten kwamen vanochtend bijeen aan de Hogeschoollaan in Breda. Na een bijeenkomst in de collegezaal zijn ze vertrokken naar het station. ‘We gaan per trein naar Tilburg, vanuit daar doen we een soort van Vossenjacht richting Esbeek’, legt Jeroen Kaas uit.

Levend Stratego en stormbaan

De voorzitter van de activiteitencommissie van studievereniging Midas is niet te beroerd om de rest van het weekprogramma te onthullen. ‘Vanavond doen we een Ik Hou Van Holland-spel, morgen levend Stratego, woensdag gaan we met de hele groep naar de Efteling en donderdag laten we van die luchtkussens komen voor een stormbaan. Donderdagavond is er een barbecue. Dan komen docenten, academiemedewerkers en sponsoren langs.’

Sprookjes vormen de rode draad tijdens de intro. ‘Midas is natuurlijk een wolf. Vandaar kom je snel op  Roodkapje. Daarom gaan we ook naar de Efteling.’

Niet alle tweedejaarsstudenten Accountancy in Breda konden mee met de intro.  ‘Vooral vanwege de kosten van de Efteling en qua begeleiding is honderd de max. We hebben een aantal mensen teleur moeten stellen.’ [AR]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Verpleegkundestudenten bijten spits af 15-08-2012

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?