Terug naar overzicht

Nieuwe directieleden voor AM

De Bruin, die half november begint, is een bekend gezicht binnen Avans. Ze bekleedde de afgelopen jaren de functie van adjunct-directeur bij de Academie voor Management en Bestuur in Den Bosch. Daarvoor was ze onder andere werkzaam als docent bij de opleiding Integrale Veiligheid, die onder dezelfde academie valt.

Al in juni van dit jaar startte Peter van Hoorn met zijn werkzaamheden op Avans. Hij is afkomstig van het ROC in Ede, waar hij afdelingsmanager was. Daarvoor werkte hij drie jaar als coördinator van de opleidingen Accountancy en Bedrijfseconomie bij de Hogeschool Windesheim in Zwolle.

Vaarwel

De Academie voor Marketing kende de afgelopen anderhalf jaar volop directiewisselingen. Zo zag de academie  twee verschillende interim-directeuren voorbij komen. Bovendien zegden twee adjunct-directeuren de academie vlak achter elkaar vaarwel. Met de aanstelling van hun twee vervangers is dat probleem getackeld. [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?