Terug naar overzicht

Twitteren tijdens introductie

Kick-off
De studenten zijn in groepen verdeeld en kunnen tijdens de activiteiten deze week punten verdienen. Dinsdag was de kick-off: ‘We beginnen hier in de Avanstuin in Breda. Er is een groot springkussen waar steeds twee groepen overheen moeten, wie het snelste de eindstreep haalt, wint’, vertelt bestuurslid Jeroen Coolen.  

Daarna vertrekt het gezelschap naar de binnenstad van Breda. Via Twitter krijgen de studenten opdrachten door die ze uit moeten voeren. Om te bewijzen dat ze dat hebben gedaan, moeten de deelnemers steeds een foto doortwitteren.

Silent disco
De volgende dag gaan de eerstejaarsstudenten op de fiets naar de Biesbosch, waar hun een survivaltocht te wachten staat. ‘Aan het einde van de week weten we welke groep de meeste punten heeft. De winnaars mogen bepalen wie er als eerste naar huis gaat. Maar we zullen de week eerst afsluiten met een silent disco.’

De weken na de introductie zullen ook niet stilletjes voorbij gaan, dan organiseert de vereniging feesten en borrels in de stamkroeg, café Janssen. [LvdA]

Zie ook de eerder verschenen artikelen:

Vrijwilligerswerk en bootcamp tijdens intro 28-08-2012

Streakende studenten in Den Bosch 27-08-2012

Intro Midas in het teken van sprookjes 20-08-2012

Verpleegkundestudenten bijten spits af 15-08-2012

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?