Terug naar overzicht

Veelbelovende line-up HBO Intro Breda

Traditiegetrouw is het HBO Intro Festival dé aftrap van het studiejaar. Jaarlijks gaan meer dan tienduizend studenten los bij een van de podia in de Bredase binnenstad. Dit jaar groeit het festival van drie naar vier podia. Naast de Havermarkt, het Kerkplein en de Grote Markt staat er nu ook een podium bij de Haven.

Feestende massa

Leuk al die podia,  maar dan moeten er ook wel artiesten zijn. Nou die zijn er zeker. Oude bekenden The Partysquad en dj Biggi zullen de Grote Markt veranderen in een feestende massa. Hermanez is de grote naam op de Havermarkt en Quintino op het Kerkplein. FeestDJRuud mag het proberen bij de Haven.

Jacuzzi en dj Jay Hardway, de winnaars van de door Punt en HBO Intro georganiseerde Battle of the Bands en Battle of the DJ’s, staan ook op het Kerkplein.

Kijk op www.hbointro.nl voor meer informatie. [AR]

Lees ook de eerder verschenen artikelen:

Veel dj-geweld op HBO Intro Den Bosch 09-07-2012

Jacuzzi wint Battle of the Bands 08-06-2012

Jay Hardway winnaar Battle of the DJ's 01-06-2012

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?