Terug naar overzicht

Vrijwilligerswerk en bootcamp tijdens intro

De eerstejaarsstudenten zijn gisteren begonnen met het maken van een soort Facebook-pagina van de eigen klas. ‘Dus niet op de computer maar gewoon op een groot vel papier’, legt Marvin Kerremans, derdejaarsstudent Sociaal Pedagogische Hulpverlening en vice-voorzitter van Socialize uit. ‘Dat is een goede manier om elkaar te leren kennen.’ Ook hebben de studenten een rondleiding door het gebouw gehad.

Rent A Talent

Vandaag zijn de groepjes naar verschillende instellingen in de buurt van Avans gegaan. ‘Ze gaan daar vrijwilligerswerk doen. Wandelen met senioren, spelen met lichamelijk beperkte kinderen. Dat soort dingen. We hebben dat georganiseerd in het kader van Rent A Talent . Morgen staat dan een bezoek aan de Bredase binnenstad centraal. Inclusief kroegentocht.’

Yoga

Het echte kamp begint voor de studenten van ASB pas op donderdag. ‘Tot en met woensdag gaan de studenten ’s avonds gewoon weer naar huis. Donderdag gaan we met zijn allen naar Ulvenhout. Daar blijven we dan tot zaterdagochtend.’ De studenten staat een zwaar programma te wachten, zowel fysiek als mentaal. ‘We gaan een soort van bootcamp doen, maar ook een pubquiz en diverse workshops zoals yoga.’ [AR]

Zie ook de eerder verschenen artikelen:

Streakende studenten in Den Bosch 27-08-2012

Intro Midas in het teken van sprookjes 20-08-2012

Verpleegkundestudenten bijten spits af 15-08-2012

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?