Terug naar overzicht

Banenmarkt voor studenten met beperking


Carrièrebeurs

De markt is speciaal voor niet of bijna afgestudeerden die nog geen baan hebben gevonden. ‘Onze doelgroep gaat niet zo gauw naar een carrièrebeurs. Daarom kwam het idee een banenmarkt te organiseren, speciaal voor deze doelgroep’, aldus initiatiefnemer Bart de Bart.

Tijdens de banenmarkt zal minister Spies van Binnenlandse Zaken een toespraak houden. Verder zijn er stands van verschillende bedrijven, waar studenten en afgestudeerden zich kunnen laten informeren.

Rijksoverheid

De rijksoverheid steunt het initiatief van harte. Daarom zijn er vacatures opengesteld voor studenten met een beperking. De Bart hoopt wel dat er nu mensen op de markt afkomen. ‘Als je in de WAJONG wilt blijven moet je dat zelf weten. Wij zetten ons in voor studenten met een arbeidsbeperking die wel willen werken.’

De banenmarkt vindt plaats in het voormaling VROM-gebouw aan de Rijnstraat 8 in Den Haag, van 11:30 tot 17:00 uur. Meer informatie op www.studerenopmaat.com. [LvdA]

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?