Terug naar overzicht

Debat voor de generatie van de toekomst

VOTE! heet het debat en het is speciaal bedoeld ‘voor de generatie van de toekomst’. Juist omdat veel jongeren twijfelen wat ze moeten stemmen op 12 september is een speciaal op hen gericht debat hard nodig, vinden de organisatoren.

Jonge politici

Zes jonge politici gaan met elkaar in discussie. Hoe gaat Martijn van Dam (PvdA) de alsmaar groeiende jeugdwerkloosheid aanpakken? Wat wil Niels van den Berge (GroenLinks) doen aan het tekort aan betaalbare starterswoningen? En wat vindt Dave Ensberg (CDA) echt van de langstudeerboete? Namens D66 is Sjoerd Sjoerdsma aanwezig, de VVD zet Klaas Dijkhoff in en de SP stuurt Tjitske Siderius.

Het debat is aanstaande zondag in de Verkadefabriek, aan de Boschdijkstraat in Den Bosch. Het begint om 15.00 uur, in de grote zaal van het gebouw. De entree is gratis. [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?