Terug naar overzicht

Gratis kaartjes voor Mr. Polska in W2

Tweede clubtour

‘De opmars van Mr. Polska en de jongens van Nouveau Riche (Leo, Jebroer, Digitzz en Steph) is niet te stoppen’, zegt W2 op zijn website . ‘Begeleid door het oorverdovende geluid van producer Boaz van de Beatz, braken ze al menig festival- en clubpodium af. De eerste tour langs de Nederlandse poppodia, begin 2012, was zo goed als uitverkocht.’

Nu gaan de mannen dus op een tweede clubtour. Wil jij Mr. Polska en de andere artiesten van het Nouveau Riche-label graag zien optreden? Dat kan morgenavond om 20.45 uur in W2, hét podium voor (pop)muziek in Den Bosch. De zaal gaat open om 20.00 uur. Punt geeft twee vrijkaarten weg ter waarde van 11 euro.

Mail

De eerste Avansstudent die naam en mobiel telefoonnummer mailt naar punt@avans.nl, krijgt de twee vrijkaarten. Dus wees er snel bij! [LJ]

UPDATE: De kaartjes zijn vergeven! Maar het concert is nog niet uitverkocht: via W2.nl kun je nog kaartjes kopen.

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?