Terug naar overzicht

ICT-academie zet zich in voor voedselbank

De academie heeft zichzelf ten doel gesteld minimaal twintig bananendozen vol levensmiddelen te doneren. Op 5 oktober, de dag dat heel Avans in actie komt, zullen de goederen gesorteerd en ingepakt worden door docenten van de AIB. Een vrachtwagen van de voedselbank in Breda komt alles rond 14.00 ophalen.

Voorraadkast

Zowel studenten als medewerkers worden opgeroepen om voor 5 oktober bij familieleden en vrienden spullen in te zamelen. Dat gaat van zakken macaroni tot douchegel en van koffiemelk tot luiers. Haal die voorraadkast leeg of neem wat extra’s mee bij de supermarkt en lever het af bij de AIB-ruimte HC102 in Breda. [AR]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

4.000 bamboestengels voor Avans200 13-09-2012

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?