Terug naar overzicht

Marketingtrends en drugskartels

Impact
Verschillende gastsprekers uit het werkveld zullen hun visie delen. Zo is Leontine Gast te gast. Ze is oprichter van The Terrace, een strategiebureau dat bedrijven ondersteunt bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid.

Tony Bosma, grondlegger van Extend Limits, staat bekend als confronterende, inspirerende trendwatcher. Hij definieert trends die impact hebben op de handelswijze en het bestaansrecht van organisaties.

Sloppenwijken
De opbrengsten van het seminar gaan naar Instituto Brasileiro de Inovações em Saúde Social (IBISS). Stichting IBISS is actief in de meest gewelddadige sloppenwijken in Rio de Janeiro, Brazilië. Ze halen jongeren uit drugskartels en bieden hen een opleiding of baan.

Documentaire
Gerard van Maasakkers, Brabantse zanger én ambassadeur van IBISS, bezocht de sloppenwijken om er een documentaire te maken. Ook nam hij een plaat op met de kinderen. Hij zal de avond op geheel eigen wijze opluisteren.

Het seminar vindt plaats op woensdagavond 26 september vanaf 18:00 uur in de grote collegezaal in Breda. De kosten bedragen 25 euro, en komt geheel ten goede van Stichting IBISS.

Voor meer informatie kun je contact opnemen Bianca Lievens-Siemons via 076-5250295 of bcm.lievens@avans.nl. [SD]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?