Terug naar overzicht

Naar Istanbul met Avans

Cengiz Canli, medewerker bij de Diensteenheid ICT en Facilitaire dienst, die al 16 jaar de reizen organiseert, heeft de reis gepland in de voorjaarsvakantie van zondag 10 februari 2013 tot en met zondag 17 februari 2013 (7 nachten en 8 dagen).

Deskundige reisleiding

Voor het bedrag van 399 euro krijg je een retourvlucht naar de Turkse stad, de transfer naar het hotel op basis van verblijf en ontbijt en niet te vergeten een deskundige reisleiding.

Er is een programma opgesteld waarbij je allerlei bezienswaardigheden zal gaan bekijken zoals, de Aya Sofia en de Sultan Ahmetmoskee (ook wel de Blauwe Moskee genoemd). Het Topkapi Paleis en het Hippodroom van Constantinopel staan ook op het programma.  Deelname aan het programma is overigens niet verplicht.

Inschrijving mogelijk tot 15 oktober 2012. Mail je naam en achternaam zoals vermeld in je paspoort, geboorte datum en telefoonnummer naar: C.CANLI@AVANS.NL. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?