Terug naar overzicht

Pantry XL voor medewerkers Den Bosch


Overstijgend

Op dit moment is er op de begane grond van het gebouw nergens een koffiehoek (pantry) voor medewerkers. De mensen van de receptie, studenten- en ict-balie kunnen koffie en thee halen bij Sodexo. Op de hogere verdiepingen zitten wel verschillende pantry’s, vaak gekoppeld aan een academie. De nieuwe ruimte op de begane grond moet echter academie- en dienstoverstijgend worden.

Arnaud Opdam, adjunct-directeur van de Diensteenheid ICT en Facilitaire dienst (DIF): ‘In het plan van eisen dat destijds gemaakt is voor de bouw van de lobben C en D, was een ontmoetingsruimte voor medewerkers opgenomen. Nu het gebouw eindelijk meer “lucht” heeft, kunnen we dit laatste onderdeel realiseren.’

Borrel

De beoogde plek is het brede stuk gang op het kruispunt waar de C-lob de aftakking maakt van de hoofdgang. Daar zijn nu wat zithoekjes en er staan drank- en snoepautomaten, maar de hoek wordt ook gebruikt als opslagplek. Opdam: ‘Door glazen wanden te plaatsen wordt dat een apart geheel, dat niet toegankelijk is voor studenten. Er komt onder andere een koffievoorziening. Het wordt een soort extra grote pantry. Maar denk ook aan vrijdagmiddagborrels die je daar kunt houden.’ [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?