Terug naar overzicht

Studerend Breda uit zijn dak op HBO Intro

Vermoedelijk zijn er meer dan vijftienduizend bezoekers naar het festival in de Bredase binnenstad gekomen. De sfeer was goed en de drank vond gretig aftrek.

Spectaculair

‘Het vierde podium op de Haven was een succes’, bevestigt Dennis van Kinderen, een van de organisatoren van het festival. ‘Op alle pleinen stond het vol, maar ook in de Haven was het goed druk. Het middagprogramma met de oefeningen door de Koninklijke Militaire Academie zag er ook spectaculair uit. En de Haven is ook een goede locatie voor de informatiemarkt.’

Voor de eerste keer werd de programmering verzorgd door een aantal boekingsbureaus. De nadruk lag bij alle podia op dancemuziek en ook dat is goed bevallen. ‘Organisatorisch was het voor ons wat dat betreft minder werk en het publiek had het goed naar z'n zin. Alles bij elkaar een geslaagde editie’, aldus Van Kinderen. [AR]

Bekijk meer foto's op de Facebookpagina van Punt.

 

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?