Terug naar overzicht

‘We willen dat leden iets aan ons hebben’

Sponsordiner

Dankzij de nieuwe sponsor, het bedrijf Welten, liggen de mogelijkheden voor het oprapen voor de vereniging. Voor het komende jaar staat er veel op het programma. Zo is er bijvoorbeeld het sponsordiner – dat gepland staat op 24 april – zo kunnen de studenten een netwerk opbouwen.

‘We willen dat de leden iets aan ons hebben’, aldus PR-bestuurslid Jacco van de Griek. ‘Via ons kunnen ze in contact komen met bedrijven waardoor ze stageplekken kunnen regelen, of misschien zelfs aan een baan kunnen komen.’

Ook feesten

Naast alle officiële aangelegenheden die de vereniging organiseert, is er natuurlijk ook genoeg tijd om te feesten. Daar is iedereen welkom, dus niet alleen studenten van Bedrijfseconomie. ‘Op die manier leer je ook andere mensen buiten je opleiding kennen.’

‘Dit jaar organiseren we ook weer een buitenlandreis. Voorafgaand daaraan is er een kennismakingsfeest. Tijdens de reis zijn we overdag serieus bezig, maar ’s avonds en ’s nachts gaat iedereen los.’ Bij de vereniging is het al bekend wat de bestemming dit jaar is, voor de leden moet dat nog een verassing blijven. ‘Maar het gaat echt heel erg leuk worden’, verklapt Van de Griek alvast. [LvdA]

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?