Terug naar overzicht

Weijers geeft voorproefje oudejaarsshow

Voordat de show begint, heeft Weijers via Twitter gevraagd waar hij het die avond over moet hebben. Verschillende onderwerpen komen naar voren. Het Project-X feest in Haren bijvoorbeeld. En natuurlijk de Olympische Spelen: ‘Een paar negers die hard wegrennen omdat een blanke man met een geweer een schot lost.'

Wegstrepen

Ook wordt er hier en daar een NSB-gerelateerd grapje gemaakt en soms valt de zaal dan even stil. Wanneer dat gebeurt, streept Guido de grap snel door op zijn papiertje. ‘Die zal ik de volgende keer maar niet meer gebruiken.’

Hoewel de voorstelling maar een uurtje zou duren, weet de komiek toch twee uur vol te praten. Aan het einde geeft hij wel toe dat de rode draad in zijn verhaal er nog niet helemaal is. Maar ja, dit was toch nog om te oefenen. [LvdA]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?