Terug naar overzicht

Zenmeditatie en yoga op Avans

Lichtgids

Een andere workshop die wordt aangeboden is Op zoek naar je eigen lichtgids. Hierin ga je samen met de begeleidster op zoek naar een bron van energie in jezelf. De oefeningen die je er leert kunnen ook thuis toegepast worden.

Gezond leven

Het Stiltegebied werkt samen met Avans Vitaal. De laatstgenoemde wil studenten en medewerkers ook attenderen op het belang van een gezonde levensstijl. Op de website is veel informatie te vinden over onder meer gezonde voeding en beweging. De workshops moeten er ook in bijdragen dat je extra energie krijgt en daardoor beter werk kunt leveren.

Inschrijven kan via de website en met vragen kun je terecht bij Marieke Konings, coördinator van de workshops. [LvdA]


Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?