Terug naar overzicht

Debatteren over duurzaamheid

Activiteiten

In samenwerking met het Expertisecentrum Duurzame Innovatie (EDI) is een aantal activiteiten georganiseerd. Om 13.00 uur is er een duurzaamheidsdebat in Breda. Bij dat debat is iedereen welkom om mee te discussiëren over het onderwerp. Wethouder Willems van Breda is erbij aanwezig als jurylid.

En verder…

De rest van de dag is ook gevuld met activiteiten. Zo is er nog een bijeenkomst over duurzaam ondernemen, waar onderzoek naar wordt gedaan op Avans. Tijdens de bijeenkomst beantwoorden mensen uit het vak vragen en word je op weg geholpen met je duurzame onderneming.

Voor alle informatie en om je aan te melden kijk je hier.

Inschrijven voor het debat kan door te mailen naar: duurzame-innovatie@avans.nl. Het debat wordt gehouden bij Van Dorst Automotive in Breda. Bij de ingang van Avans aan de Hogeschoollaan staan elektrische auto's klaar om deelnemers naar de locatie te brengen. Ook kun je er op eigen gelegenheid heen gaan. [LvdA]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?