Terug naar overzicht

Gratis naar Loos in 013

Boemklatsch komt aanstaande zaterdag met hun allergrootste en meest overweldigende liveshow tot nu toe: Boemklatsch Equalizer! Wat je kan verwachten in 013? Een overweldigende lichtshow, keiharde beats, meesterlijke visuals en een kolkende dansvloer.

Hopelijk heb je dan nog energie over want ACID P303WER pompen de allerbeste acid-beats door de boxen. Ze braken de X-Ray op Lowlands helemaal af. Velen noemde het zelfs het hoogtepunt van het festival.

Bovendien in de grote zaal: De Cultuurbarbaren. De muziekstijl van deze heren is vergelijkbaar met een muziekverzameling in een blender. Alles komt voorbij. Van acid tot house, als het maar dansbaar is. En daar gaan deze heren zeker voor zorgen met een unieke DJ set en bijbehorende visuals. 

Guerilla Speakerz maakt de line-up compleet met de hardste trap-, garage en bass tracks van dit moment, deze heren deinzen niet terug om te experimenteren binnen hun sets, maar één ding is zeker, het gaat altijd hard!

Wil je kans maken op kaartjes voor Loos op zaterdag 6 oktober? Mail dan naar punt@avans.nl onder vermelding van Loos. [AR]

De kaartjes zijn weg! 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?