Terug naar overzicht

Korting op benzine voor Avans’ers

Bij het BP-tankstation aan de Vlijmenseweg krijgen medewerkers en studenten op vertoon van hun Avanspas korting op brandstof. De zogeheten Collegekorting bedraagt drie cent per liter benzine of diesel en twee cent per liter LPG. Het voordelig tanken kan overigens alleen als je contant of per pinpas afrekent.

Dezelfde prijs

Een korte rondrit van Punt door Den Bosch leert dat een liter benzine niet overdreven goedkoop is bij het BP-tankstation (1,809 euro inclusief korting). Sterker, bij Shell aan de Heftheuvelweg betaal je dezelfde prijs. Bij de benzinepomp van Texaco aan de Kooikersweg is de prijs voor een liter benzine vandaag een eurocent duurder.

Meer info over de kortingsactie van BP vind je hier. [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?