Terug naar overzicht

Laat je scriptie niet verloren gaan

Goede reacties

‘Al je werk beland in een kast en het is niet meer te vinden als iemand geïnteresseerd is’, zegt Tebbes. ‘Daarom heb ik samen met mijn broer de website www.blabook.com opgericht. Hier kan iedereen zijn werk kwijt.’ Vanuit heel Nederland wordt er positief op het idee gereageerd. ‘We zijn uitgenodigd door de Hanzehogeschool in Groningen om over de site te praten en ook websitebouwers hebben contact opgenomen om het nog beter te maken.’

Alles publiceren

Op Blabook kun je niet alleen je scriptie kwijt, maar ook verhalen die je hebt geschreven. Het moet een soort openbare online bibliotheek worden, waar je kunt lezen of gelezen kunt worden. ‘In de toekomst gaan we de website verder uitbouwen. We hebben al heel wat leuke ideeën, vooral gericht op studenten, maar daar ga ik nu nog niets over verklappen.’ [LvdA]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?