Terug naar overzicht

SPH-tentamen ongeldig verklaard

De toetsvragen waren al uitgedeeld aan zo’n tweehonderd voltijd- en deeltijdstudenten toen de aparatuur het liet afweten. Het tentamen kon pas een half uur later beginnen. De studenten hadden gedurende die tijd de mogelijkheid om te overleggen over de vragen.

Klachten
Uiteindelijk werd de toets alsnog afgenomen. Maar via Twitter uitten studenten hun ontevredenheid over de gang van zaken. Ook werden officiële klachten ingediend. ‘Mijn klasgenoten zijn het met mij eens dat dit niet kan en mag gebeuren. De school had dit tentamen beter kunnen organiseren', verklaarde Iris, een van de gedupeerde studenten. 

Het tentamen werd ongeldig verklaard, de studenten moeten het dinsdag opnieuw maken. [SD]

Zie ook de eerder verschenen berichten: 

Overleggen tijdens SPH-tentamen 19-10-2012

Tentamen Bouwkunde uitgesteld 19-10-2012

Tentamen MWD moet opnieuw 18-10-2012

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?