Terug naar overzicht

Tentamen Bouwkunde uitgesteld

Het ging om het tentamen voor het vak ‘Gebouwschil’. Zowel derdejaarsstudenten van Bouwkunde als van Bouwtechnische Bedrijfskunde hadden dit tentamen moeten maken. Het geschrapte tentamen wordt over een paar weken alsnog afgenomen, namelijk op dinsdag 13 november om 18.45 uur.

Onrechtmatigheden

Via Blackboard werd het nieuws van het uitgestelde tentamen snel verspreid. Manolis Kiratzis, voorzitter van de Avans Studentenraad in Tilburg, plaatste woensdagmiddag ook nog een oproepje op Facebook om vooral niet naar school te komen. ‘Ik wilde alle kanalen benutten om mensen te informeren. Zo op het laatste moment kijkt niet iedereen meer op Blackboard.’

Volgens docent Okke Boom gaat het om ongeveer 180 studenten voor wie het tentamen niet doorging. De officiële lezing van de academie is dat het tentamen vanwege ‘geconstateerde onrechtmatigheden’ is afgelast. Boom wil echter nog geen uitspraken doen over waarom het tentamen precies werd afgelast. [LJ]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Tentamen MWD moet opnieuw 18-10-2012

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?