Terug naar overzicht

Verhees nieuwe adjunct AB&I

‘Ik wilde me graag verbreden. Ik vind een managementfunctie erg leuk maar zit al een tijd in hetzelfde wereldje. Nu ben ik adjunct bij de opleiding waar ik zelf gestudeerd heb en binnen het gebied waar ik altijd gewerkt heb. Het is goed om dan eens bij een andere academie te gaan kijken’, zegt Verhees over zijn overstap.

Toegepast onderzoek

Een van de zaken waar Verhees zich bij de AB&I op gaat richten is toegepast onderzoek. ‘Dat zit bij de ATGM in de genen, maar is in de bouwwereld nog een stuk minder vanzelfsprekend. We gaan niks forceren, maar de bedoeling is wel om te kijken wat we op dat gebied kunnen doen.’

‘Ik had voor mezelf een lijstje van academies waar ik graag zou willen werken en AB&I was er daar zeker één van. Het blijft toch techniek, wat dat betreft blijf je binnen die sector. Bovendien is de bouwwereld op dit moment erg interessant.’

Met de komst van Verhees is het managementteam van AB&I weer compleet. Begin deze maand begon René Tönissen al als directeur. [AR]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Nieuwe directeur AB&I komt van HAN 10-07-2012

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?