Terug naar overzicht

Blackboard inloopdagen: daar moet je bij zijn

Welke Blackboard tools maken het leven als docent gemakkelijker? En ken je Bboogle al, de nieuwe connectie tussen Blackboard en de Google Apps van studenten? Mash-ups, zips, fotolijst, grouptools en inschrijftools, jukebox, assignments, plagiaatcontrôle, studentview… 

Deze tips, trucs en mogelijkheden van Blackboard onthult het LIC op maandag 3 december en donderdag 6 december.

iPad

Op beide dagen kun je tussen 10.00 en 14.00 uur binnen lopen, wanneer dat jou uitkomt. In Breda in ruimtes HX211 en HX031, in ’s-Hertogenbosch in OX107. Er wordt elke dag een iPad special edition wordt verloot onder de deelnemers. [AR] 

O, kom er eens kijken…..

Vraag jij je ook wel eens af over Blackboard…

Hoe werken toch die tools waarover ik in de wandelgangen heb gehoord?

Zou toch leuk zijn als mijn collega me prijst,

Om hoe mooi ik dat heb gedaan met die fotolijst.

Groepen maken doe ik nog old-school,

Maar kan dat ook niet met de Grouptool?

Ik zou graag mijn toetsvragen uit Word in Blackboard plakken,

Beetje oude wijn in nieuwe zakken.

En hoe kan toch Ephorus mij bijstaan?

Hoef ik zelf niet al die mogelijke plagiaten na te gaan?

Voor alle antwoorden die ik zoek,

Ga ik op 3 en 6 december naar ‘Blackboard, van black box naar open boek’.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?