Terug naar overzicht

Informatieavond hoogsensitiviteit

De avond begint met een informatief gedeelte. Tineke Spapens  van de Academie voor Sociale Studies Breda  en Bart Dankers van de Academie voor Bouw en Infra vertellen wat hoogsensitiviteit concreet betekent. Tineke is ervaringsdeskundige. Ze verzorgt onder andere cursussen op dit gebied bij agogisch centrum Triade.

Test

Daarna volgt een kleine test op hoogsensiviteit met alle bezoekers, gevolgd door een debat met  zes panelleden waaronder een studentendecaan en een aantal studenten.

Iedereen die interesse heeft in hoogsensitiviteit is welkom. Je kunt je aanmelden via: http://fd7.formdesk.com/omnismart/workshopstiltegebied. De lezing is in Breda (HF003), op dinsdag 13 november 2012. Tijd: 17.00 – 18.30 uur. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?