Terug naar overzicht

Maarten van Rossem op Avans200-reunie

Tijdens parallelle sessies zijn er die zaterdagmiddag en -avond diverse interessante sprekers te horen. Zo vertelt oud-bestuursvoorzitter Harry Koopman over veranderingen op Avans in Breda. Amerika-kenner Maarten van Rossem blikt in Den Bosch terug op de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten.

Journalist

Onderzoeksjournalist Brenno de Winter, die de zwakheden van de ov-chipkaart aantoonde, spreekt in Tilburg. En filosoof Bas Haring, eerder dit jaar ook al te gast op de Onderwijsdag, giet voor zijn Bredase publiek wetenschap en filosofie in ‘een begrijpelijk jasje’. Meer details over het programma vind je op de website van Avans200.

De reünie wordt gehouden in de drie hoofdgebouwen van Avans: de Hogeschoollaan in Breda, de Onderwijsboulevard in Den Bosch en de Professor Cobbenhagenlaan in Tilburg. Het programma begint als de open dag is afgelopen, dus rond 15.00 uur. Aanmelden kan hier. [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?