Terug naar overzicht

Met Avans op wintersport

Gingen de studieverenigingen Het Koppel (Werktuigbouwkunde) en Bold (Communication en Multimedia Design) vorig jaar nog apart richting Frankrijk, dit jaar slaan ze in de wintermaanden de handen ineen. Sterker nog: alle studenten van Avans zijn welkom. Plaats van bestemming is het idyllische Flaine, een dorpje in het bekende skigebied Le Grand Massif.

Barbecue

De Bossche studieverenigingen nemen in week 10 van blok twee de bus richting de Haute-Savoie en voor 299 euro ben je verzekerd van een van de vijftig beschikbare plekken. In ruil ben je van 19 tot en met 25 januari verzekerd van accommodatie (vijf personen op één kamer), een vijfdaagse skipas, een barbecue in de sneeuw en een rits consumpties.

Meer info over de wintersporttrip vind je hier. Wie zich wil inschrijven, kan terecht op deze website. [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?