Terug naar overzicht

PodiumBloos zoekt theatertalent

Voor studenten

‘Bijna alle grote steden hebben wel een podium waar jong talent terecht kan, maar Breda niet’,  aldus Van Delst. ‘Daarom willen we vier keer per jaar een avond organiseren waarop studenten hun act kunnen laten zien.’

Omdat PodiumBloos creatief talent alle mogelijkheden wil bieden, zijn diverse vormen van theater toegestaan. ‘We willen zoveel mogelijk variatie, maar mocht het zijn dat we alleen aanmeldingen krijgen voor toneelacts, dan zal daar de avond mee gevuld worden. We willen vooral dat de studenten die eraan meedoen ook van elkaar kunnen leren.’

Voorwaarden

De enige voorwaarden waar je aan moet voldoen is dat je act ongeveer tien minuten duurt en je student bent, in de leeftijd van 17 tot 25 jaar. Denk je iets te hebben dat podiumwaardig is, dan kun je een mail sturen naar sanne@podiumbloos.nl, o.v.v. BLIK&BLOOS. Vertel in het mailtje ook iets over jezelf en stuur eventueel beeldmateriaal mee.

De eerste BLIK&BLOOS avond vindt plaats op 27 november, maar als dat te kort dag is, kun je je ook alvast aanmelden voor de tweede avond op 29 januari. [LvdA]

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?