Terug naar overzicht

Rouvoet spreekt op Avans

‘Alleen staan we sterk’ is de prikkelende titel van de avond. Worden mensen steeds individualistischer? Is dit een trend die meer vrijheid brengt of wordt men egoïstischer? Hoe zien we deze ontwikkeling in de maatschappij? Deze vragen komen op 15 november aan de orde.

Oud-minister

André Rouvoet zal hier meer over vertellen. Als oud-vicepremier en oud-minister van Jeugd en Gezin heeft hij de nodige kennis en ervaring met het thema. Tegenwoordig is Rouvoet voorzitter van Zorgverzekeraars Nederland.

Na de lezing zal er tijd zijn voor ontmoeting en een borrel. De thema-avond is op Avans in Den Bosch, in collegezaal OC002. Het begint om 19.30 uur en de toegang is gratis. Iedereen is vrij om te komen, maar aanmelden via Facebook is gewenst. Kijk ook op alphadenbosch.nl voor meer informatie. [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?